Match in 2020: Op 15 januari 2021 werden alle Achterveldse Zonnebloem gasten voorzien van een stamppotmaaltijd thuis! De organisatoren van dit prachtige initiatief, Karin en Jan Brienne, posten dit op facebook. Ze kregen zoveel ‘likes’, dat de landelijke Zonnebloem er lucht van kreeg. Hoe kan het ook anders, de geuren van 3 verschillende stamppotten met worst en speklap kwamen uit de keuken van Tapperij en Eeterij de Hessenkar waar Andy Boutens de pollepel zwaait. Ook de Leusderkrant vond dit warm ontvangen initiatief reden om haar lezers te laten weten!
Niet alleen Karin en Jan waren er druk mee, ook de vrijwilligers die ieder een aantal tasjes met stamppot en toetje rondbrachten. Het moest natuurlijk warm aankomen, dus een goede logistiek was belangrijk.
Dank je wel AFAS, dát geld kwam goed terecht!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Allowed Tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>