Match in 2020: De vrijwilligersvereniging WensboomLeusden heeft ultimo 2020 450 leden. Ze zijn vaak ouder – de gemiddelde leeftijd is circa 75 jaar – en vaak alleenstaand en de corona periode is extra zwaar voor deze groep Leusdenaren. WensboomLeusden maakt minimaal 3 x per jaar een nieuwsbrief en bezorgt die bij de leden thuis. Dit betekent veel voor hen. Het is een vorm van contact waar veel behoefte aan is. De nieuwsbrief vertelt over de activiteiten van de vereniging (er werden meer dan 350 klusjes gedaan in 2020) en er staan leuke verhalen en spelletjes in om de tijd te doden. Met de kerst wilde de redactie er echt iets spetterends van maken. Maar ja, dat kost geld!. Daarom vroeg voorzitter Bert Groothuizen van WensboomLeusden de Matchbeurs om hulp en kwam INTERGAMMA op hun pad. Intergamma drukte de 450 nieuwsbrieven binnen een week op prachtig kwaliteitspapier. Daar hebben ze de Wensboom en haar leden heel blij mee gemaakt. We kregen veel blije reacties van onze leden. Natuurlijk werd in onze kerstnieuwsbrief met grote letters vermeld dat Intergamma ons heeft geholpen. Top!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Allowed Tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>